Bøsse pono

Homo missbroeggler..

Kategori: Bøsse sex


Gay massage privat københavn yoni massage hvordan

gay massage privat københavn yoni massage hvordan

Elskoven bliver simpelthen bedre af det, alene i kraft af at sanselighed, bevidsthed, opmærksomhed og nænsomhed følges ad med bevægelighed. Det kan ikke kræves eller bestilles. Fuldt sansende alt det, der sker i kontakten berører jeg min Lingam i mødet med forvæggen af Yoni. Samtidigt lærer hun at massere din lingam. Fri bevægelse Nu lyder alt dette måske meget teknisk? Utthita eka pada kapotasana, yoni omslutter Lingam, fra denne position placerer jeg min Lingam (med kondom på) blidt ved indgangen til Yoni. Uden en løbende Yoga praksis er det ikke muligt.

Videos

Thick, Black Young Girl Jade Squirts All Over Herself.

Tantra massage: Gay massage privat københavn yoni massage hvordan

Sker dette ikke langsomt, sanses der virkeligt ikke meget. Ofte vil der til den første tantramassage være så meget andet at forholde sig til, at det ikke synes relevant med en Yonimassage med Lingam. Hvis jeg bevæger mig kluntet eller anspændt, kan jeg transportere en følelse af usikkerhed til den, jeg mødes med, og det inviterer til at begge spænder i kroppen for at passe på sig selv. Yoni bruges ikke til noget, men opdages og omfavnes af hende selv i forundrende omsorg og nænsomhed og egen opmærksomme sanselighed i mødet med min Lingam. Når vi er begge opmærksomme i mødet. I praksis fungerer Yonimassage med Lingam et fuldstændigt flydende og ubesværet. Skulle jeg mærke, at en orgasme nærmer sig i mig selv, stopper jeg al bevægelse, og inviterer hende til at gøre det samme. Grunden til, at jeg gjorde det, var, at det nærmest er blevet en trend i min omgangskreds, og at jeg følte mig inspireret af al den snak om, hvor fantastisk det var. Travel den trådløse elektriske vibrator, som blev til det du kender i dag: En privat massør kvinden kan tage med i tasken når hun rejser.

Gay massage privat københavn yoni massage hvordan - Tantra og yoni massage

Kommer den af sig selv hos hende, bydes den velkommen som det naturligste og smukkeste, jeg kender. (Hvis man vel at mærke vil det.) Pauserne er meget vigtige her. Mødes vi flere gange, aftales det stadig inden, om der fortsat skal bruges et sådant tegn. Mangel på lingam gjorde kvinder hysteriske. Dette bliver til en invitation til at hun kan sanse sig med samme opmærksomhed i mødet med mig. Den finder sted med alle sanser, og intet kan invitere mere ind i opmærksomhed end netop kontakt imellem Lingam og Yoni, når vi vel at mærke ingen steder vil hen! Dette kræver en meget høj bevægelighed hos manden.


0 tanker om “Gay massage privat københavn yoni massage hvordan”

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Du må bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*