Bøsse pono

Homo missbroeggler..

Kategori: Bøsse sex


Homo russiske herrer fest herrer viser bryster

Chokeret fotograf om russisk homo-vold: Det er vanvittigt Kunst Russisk homo-par viet i København: Vi er ikke bange Velkommen til den store homofest BT mener Chokeret fotograf om russisk homo -vold: Det er vanvittigt. Læs også:billedserie Dansk fotograf viser, ruslands homofobi. Under en paraply på Højbro Plads står Rudiy og Iurii. Homo Russiske Herrer Fest Sex Date Gratis / Gay Fest Homo Sex Og Herrer Pik Og Patter / Gay Chat Homo Julesex Skjult Kamera Sex / Gay Erotisk Massage De venter på at give hinanden et ja, der i deres hjemland under ingen omstændigheder. Og at der ikke skal mere end to mænd, der viser deres kærlighed til hinanden. Dette er baggrunden for den russiske lov, hvilket jeg finder helt.

Homo russiske herrer fest herrer viser bryster - Homo Tantra Massage Vejle

I går lød startskuddet til dette års Copenhagen Pride, som i de næste dage vil fejre mangfoldigheden og fylde hovedstadens gader og torve med farverige og festglade bøsser, lesbiske, transvestitter og såmænd også en hel del heteroer. Kunst, fotografen Mads Nissen har i det seneste år besøgt Rusland for at lave en billedreportage om de russiske homoseksuelles forhold. De omstridte love fik stor opmærksomhed under det netop afholdte VM i atletik, og både udenrigsminister Villy Søvndal og kronprins Frederik har offentligt taget afstand fra lovene. Homoseksuelle i Rusland lever et liv, hvor de risikerer at blive indfanget, tæsket og ydmyget af ekstremistiske og nynazistiske grupper. Billederne er netop nu udstillet i Øksnehallen i København.- Jeg har prøvet at komme ud i de mange forskellige aspekter af historien. Homoseksuel russer: Mange lever i skabetEn af de homoseksuelle, som det lykkedes Mads Nissen at overbevise om at stille op til billedserien, er Dmitry Musolin. Han fortæller, at han egentlig ikke er meget for at udsætte sig selv for fare, men modsat er det nødvendigt at kæmpe for lige rettigheder.- Jeg synes, det her skal gøres, for ingen vil give os lige rettigheder og frihed. Der er mange homoseksuelle, som stadig lever i skabet i Rusland. Der er hele det russiske kønsbillede, som jeg oplever som meget mandschauvinistisk. Jeg tror, der er flere faktorer, der er årsag til det. Den unge mand, der havde ansøgt om at blive gift med en anden mand, blev sex massage i kbh tantra massage gay pludselig overfaldet af en ung nynazist, som stak ham en på hovedet.- Det rystede mig fuldstændig. Den danske fotograf Mads Nissen har over det seneste år flere gange besøgt Rusland for at komme tæt på både de homoseksuelle og dem, der står bag de voldelige handlinger. Det er det, jeg prøver at fortælle i den her udstilling, siger Mads Nissen. Jeg har forsøgt at forstå, hvilke mekanismer der gør sig gældende, og hvor omfattende det. Jeg har mødt de homoseksuelle, der bliver overfaldet. Læs mere, nyeste historier. Så det passer naturligvis Copenhagen Pride perfekt at indlede festlighederne med en demonstration foran den russiske ambassade, hvor flere tusinde vil protestere i øvrigt uden at lægge bånd på deres seksualitet. Jo, men f?r vi bliver forblaendet af gloriens skarpe lys, skal vi huske hinanden p?, at vi ikke skal laengere tilbage end til sommeren 2001, f?r vi s? en Pride-parade i K?benhavn blive m?dt af sten- og flaskekast, s?


0 tanker om “Homo russiske herrer fest herrer viser bryster”

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Du må bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*